• Haberler
  • Kim Kimdir?
  • Deniz Ateş Bitnel Kimdir? Nerelidir? Mesleği? Hayatı? Hangi Takımlıdır?

Deniz Ateş Bitnel Kimdir? Nerelidir? Mesleği? Hayatı? Hangi Takımlıdır?

3 Şubat 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Deniz Ateş Bitnel'in hakemlik kariyeri 2000'li yılların başında PAF Ligi'nde başladı.

3 Şubat 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Deniz Ateş Bitnel'in hakemlik kariyeri 2000'li yılların başında PAF Ligi'nde başladı.
 

 

 

Ardından yavaş yavaş 3.Lig maçlarında düdük öttürmeye başlayan Bitnel, 2005-2006 sezonuna gelindiğinde artık 2.Lig maçlarında görev yapıyordu. Aslen eğitimci mesleği de olan Deniz Ateş Bitnel, 2008 yılında Bank Asya 1.Lig'de önemli maçlarda görev alıyordu. Ardından genç hakemin kariyeri 2 yıl kadar sekteye uğradı. 2010-2011 sezonuyla birlikte de Bitnel'in tam anlamıyla yükselişi başladı. Genç hakem Bitnel, orta hakem olarak Süper Lig'de ilk kez 19 Mayıs 2013 tarihinde oynanan Eskişehirspor - Antalyaspor maçını yönetti. Bunun ardından Bitnel sürekli üst seviyelerde kalmayı başardı. FIFA kokartı da elde eten Deniz Ateş Bitnel'in geleceği bir hayli parlak görülüyordu.


 

 

BİTNEL HAKEMLİĞE DEVAM EDECEK Mİ?


 

 

34 yaşındaki Bitnel'in kariyeri bu maçtan sonra dibe vurabilir. TFF hakem gözlemcileri Bitnel'e 6.4 notunu verdi. Bu da sezonun en kötü notu olarak kayıtlara geçti. 6.4 notunu alan Deniz Ateş Bitnel, sezon sonuna kadar bir daha maç yönetemeyecek. Bu kadar süre maç alamayan bir hakemin de klasman düşmesi kaçınılmaz. Yani Bitnel, daha bu yılın başında taktığı FIFA kokartını kaybedecek. Dahası, Süper Lig kategorisinde yer alan ‘üst klasman hakem' statüsüne düşürse burada da kalması pek kolay olmayacak.

Bakmadan Geçme