Dursun Zehir cinayeti azmettiricisi Kerim Bekar Kimdir?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 171 gün önce kaybolan Dursun Zehir'in akıbeti ve yaşanan olayla ilgili gelişmeler anlatılıyor.

Cinayete kurban giden Dursun Zehir'in torunu Kerim'in azmettirici olduğu yönünde polise ifade veren Yasin Şanal, olaya ilişkin ve torun Kerem ile ilgili şunları anlattı:

04.10.2021 günü Kerim Bekar'ı intenet kafede gördüğünü, kendisine çok borcu olduğunu söylediğini, ailesinden para istediğini fakat onların da vermediğini anlattığını ifade eden Yasin Şanal, Kerem'in en son dedesinden para istediğini onun da vermediğini söylediğini aktardı.

Kerem Bekar'ın kendisinde intenet kafenin olduğun yerlerde birkaç arkadaşıyla dedesini ortadan kaldıracaklarını ve onda olan paraları alacaklarını söylediğini anlatana Yasin Şanal, olaya bu şekilde dahil edildiğini söyledi. Dursun Zehir'le buluşmak için ertesi gün Naci Atabey Parkı'na giden Yasin Şanal, Zehir parka geldiğinde Kerem'le anlaştıkları gibi, Kerem'in kendisine borcu olduğunu ve söylediğini, asıl amacının ise Zehir'in üzerinde olan 5 bin TL almak olduğunu anlattı.

Dursun Zehir'i nasıl öldürdüğünü polise itiraf eden Şanal, Dursun Zehir'i yürüme bahanesiyle deniz fenerinin oraya götürdüğünü ve orada yerden aldığı taşla kafasına vurarak bayılttığını, cebindeki 5 bin TL'yi aldıktan sonra da bir süre önce almaya gittiği testereyle vücudunu parçaladığını söyledi.

Dursun Zehir'in torunu Kerim Bekar'ın olayın yaşandığı günden 2 gün önce parktaki çalılıkların arasına çöp poşeti sakladığını ve Dursun Zehir'in parçalanmış vücudunu op poşetlere koyduktan sonra denize attığını anlatan Yasin Şanal, cesedi deniz attıktan sonra da yaklaşık 5-6 dakika poşetlerin denizin dibine çökmesini beklediğini ifade etti. Dursun Zehir'den aldığı paranın yarısıyla cep telefonunu Kerim'e verdiğini anlatan Yasin Şanal, ifadesinin sonunda Kerim  azmettirdiği için Dursun Zehir'i öldürdüğünü söyledi.

Bakmadan Geçme