Ağrı'da kar yağışı aman vermedi! 344 köy yolu ulaşıma kapandı

Ağrı'da yoğun kar ve tipi nedeniyle 344 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri 7/24 sahada kapalı yolları açıyor.

Ağrı’da etkili olan yoğun kar ve tipi, 344 yerleşim yerinin yollarını ulaşıma kapattı. Kent genelinde hayat adeta durdu, köylere ulaşım neredeyse imkânsız hale geldi.

Kapanan yolları açmak için Ağrı İl Özel İdaresi ekipleri seferber oldu. İl Özel İdaresi koordinasyonunda yürütülen karla mücadele çalışmalarında 91 iş makinesi, 115 personel ve 8 mobil ekip 7/24 sahada görev yapıyor.

Ağrı'da kar yağışı aman vermedi! 344 köy yolu ulaşıma kapandı

Yetkililer, özellikle yüksek rakımlı bölgelerde tipi ve buzlanmaya karşı sürücüleri uyardı. Kapalı yolların en kısa sürede ulaşıma açılması için çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi.

Vatandaşlar, yoğun kar nedeniyle günlük hayatlarında zorluk yaşarken, ekiplerin teyakkuz halinde çalışmaları ise güven veriyor.

TV04 Haber Merkezi