- Haberler
- Ağrı Haberleri
- Ağrı'da traktör devrildi: 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Ağrı'da traktör devrildi: 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Ağrı'nın Patnos ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu 13 yaşındaki Murat K. yaşamını yitirdi, 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
Haberin Özeti
- • Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Köseler köyünde devrilen traktör kazasında 13 yaşındaki Murat K. hayatını kaybetti.
- • Kazada 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı; durumu kritik olan bir yaralı Van'a sevk edilirken diğerleri Patnos'ta tedavi görüyor.
- • Dün akşam sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana gelen olayla ilgili jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.
Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Köseler köyünde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 13 yaşındaki Murat K. yaşamını yitirdi. Kazada 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Ağrı’nın Patnos ilçesinde meydana gelen traktör kazası, bir ailenin ve köy sakinlerinin yüreğini yaktı. Köseler köyünde kontrolden çıkarak devrilen traktörün altında kalan 5 kişiden 13 yaşındaki Murat K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Traktör kontrolden çıkarak devrildi
Edinilen bilgilere göre kaza, dün akşam saatlerinde Patnos ilçesine bağlı Köseler köyünde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği traktör, kontrolden çıkarak devrildi.
Traktör ve römorkunda bulunan toplam 5 kişi, kazanın etkisiyle devrilen aracın altında kaldı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Yaralılar traktörün altından çıkarıldı
Olay yerine ulaşan ekipler, köylülerin de yardımıyla traktörün altında kalan kişileri çıkarmak için çalışma başlattı. Yaralılara ilk müdahale, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı.
Daha sonra yaralılar ambulanslarla Patnos Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
13 yaşındaki Murat K. kurtarılamadı
Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kazada ağır yaralanan 13 yaşındaki Murat K. hayatını kaybetti.
Murat K.’nın ölüm haberini alan yakınları hastane önünde büyük üzüntü yaşarken, acı haber köyde de derin üzüntüye neden oldu.
1 yaralı Van’a sevk edildi
Kazada yaralanan 4 kişiden birinin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. İlk tedavisi Patnos Devlet Hastanesi’nde yapılan ağır yaralı, daha ileri tetkik ve tedavi için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne sevk edildi.
Diğer 3 yaralının ise Patnos Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi.
Jandarma soruşturma başlattı
Kazanın ardından jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, traktörün devrilmesine neden olan koşulların belirlenmesi amacıyla geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlatıldı.
Kazanın kesin nedeninin, yapılacak inceleme ve soruşturmanın ardından netlik kazanması bekleniyor.

