Başkan Sayan’dan Ramazan Bayramı mesajı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2021 - 17:59, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Başkan Sayan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan Sayan, mesajında evde olmanın bayramı yaşamaya engel olmadığına dikkat çekerek, "Yeniden kucaklaşacağımız, camilerde musafaha edeceğimiz, hasret gidereceğimiz günler yakındır. Evde olmamız, bayramı yaşamamıza engel değil. Hep birlikte bu bayramı evlerimize sığdıralım. Daha nice güzel bayramları neşeyle, sevinçle, coşkuyla yan yana kutlayacağız. Yeter ki sağlıklı kalalım. Mübarek Ramazan Bayramı’nın sıkıntılarımızdan kurtuluşa vesile olmasını, gönüllerimize ferahlık, ülkemize güzellikler getirmesini, yeryüzündeki tüm mazlumlar için güzel günlerin başlangıcı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.Bayramı hastanelerde geçiren vatandaşlara da acil şifalar dileyen Sayan, “Fedakarca çalışan sağlık ordusunun, ülkenin dört bir yanında vatanı koruyan güvenlik güçlerinin, tüm vatandaşların ve İslam aleminin bayramını kutlarım” dedi.
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Sayan, mesajında evde olmanın bayramı yaşamaya engel olmadığına dikkat çekerek, "Yeniden kucaklaşacağımız, camilerde musafaha edeceğimiz, hasret gidereceğimiz günler yakındır. Evde olmamız, bayramı yaşamamıza engel değil. Hep birlikte bu bayramı evlerimize sığdıralım. Daha nice güzel bayramları neşeyle, sevinçle, coşkuyla yan yana kutlayacağız. Yeter ki sağlıklı kalalım. Mübarek Ramazan Bayramı’nın sıkıntılarımızdan kurtuluşa vesile olmasını, gönüllerimize ferahlık, ülkemize güzellikler getirmesini, yeryüzündeki tüm mazlumlar için güzel günlerin başlangıcı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.
Bayramı hastanelerde geçiren vatandaşlara da acil şifalar dileyen Sayan, “Fedakarca çalışan sağlık ordusunun, ülkenin dört bir yanında vatanı koruyan güvenlik güçlerinin, tüm vatandaşların ve İslam aleminin bayramını kutlarım” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.