Beyaz örtüyle kaplanan Ağrı Dağı ihtişamıyla büyülüyor

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2021 - 10:30, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Beyaz örtüyle kaplanan Ağrı Dağı ihtişamıyla büyülüyor

İlkbahar mevsiminde Ağrı Dağı’nın zirvesini kaplayan kar, ortaya renkli görüntüler çıkardı.
İlkbahar mevsiminde Ağrı Dağı’nın zirvesini kaplayan kar, ortaya renkli görüntüler çıkardı.       Iğdır ve Ağrı’da günlerdir etkili olan sağanak yağışlar sonrası Ağrı Dağı’na kar yağdı. ‘Türkiye’nin Çatısı’ olarak nitelendirilen ve 5 bin 137 metre yüksekliğiyle ülkenin en yüksek rakımlı noktası olan Ağrı Dağı’nın zirvesi beyaz örtüyle kaplandı. Baharın gelişiyle birlikte çevresinde ve eteklerinde yeşil alanların hakim olduğu Ağrı Dağı’nın yüksek kesimleri ise beyaz örtüye büründü. Her mevsim ihtişamıyla görenleri kendine hayran bırakan Ağrı Dağı güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor.         ‘Ağrı Dağı 4 mevsim farklı güzelliklerini bizlere aktarıyor’       Iğdır’ın Aralık ilçesinde Ağrı Dağı’nın eteklerine yakın bir konumda bulunan Kırçiçeği köyünde ikamet eden Mehmet Emin Kaya, Ağrı Dağı’nın güzelliklerinin anlatmakla bitmeyeceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:       “Ağrı Dağı hem Iğdır tarafından hem de Ağrı tarafından çok güzel ihtişama sahiptir. Ağrı Dağı 4 mevsim farklı güzelliklerini bizlere aktarmaya devam ediyor. Ağrı Dağımız tüm doğal güzellikleri ile bir stüdyo ihtişamına sahiptir.”
İlkbahar mevsiminde Ağrı Dağı’nın zirvesini kaplayan kar, ortaya renkli görüntüler çıkardı.

İlkbahar mevsiminde Ağrı Dağı’nın zirvesini kaplayan kar, ortaya renkli görüntüler çıkardı.

 

 

 

Iğdır ve Ağrı’da günlerdir etkili olan sağanak yağışlar sonrası Ağrı Dağı’na kar yağdı. ‘Türkiye’nin Çatısı’ olarak nitelendirilen ve 5 bin 137 metre yüksekliğiyle ülkenin en yüksek rakımlı noktası olan Ağrı Dağı’nın zirvesi beyaz örtüyle kaplandı. Baharın gelişiyle birlikte çevresinde ve eteklerinde yeşil alanların hakim olduğu Ağrı Dağı’nın yüksek kesimleri ise beyaz örtüye büründü. Her mevsim ihtişamıyla görenleri kendine hayran bırakan Ağrı Dağı güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor.

 

 

 

 

‘Ağrı Dağı 4 mevsim farklı güzelliklerini bizlere aktarıyor’

 

 

 


Iğdır’ın Aralık ilçesinde Ağrı Dağı’nın eteklerine yakın bir konumda bulunan Kırçiçeği köyünde ikamet eden Mehmet Emin Kaya, Ağrı Dağı’nın güzelliklerinin anlatmakla bitmeyeceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

 

 

 

“Ağrı Dağı hem Iğdır tarafından hem de Ağrı tarafından çok güzel ihtişama sahiptir. Ağrı Dağı 4 mevsim farklı güzelliklerini bizlere aktarmaya devam ediyor. Ağrı Dağımız tüm doğal güzellikleri ile bir stüdyo ihtişamına sahiptir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.