Gürkan Güneş Yazdı. 'El insaf, El vicdan!'

KÖŞE YAZISI 26.04.2021 - 14:53, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Gürkan Güneş Yazdı. 'El insaf, El vicdan!'

Sitemiz imtiyaz sahibi Gürkan Güneş'in 'El insaf, El vicdan!' başlıklı köşe yazısı.
Kişinin fikri neyse zikri de o’dur!       Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkma gibi güzel bir huyu vardır.   Bazı zamanlarda birine karşı düşündüğünüz şeyleri siz çaba sarf etmeden o kendisini ele verir.       ‘Neymiş efendim, Ağrı halkı Teröristmiş’       Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yapmış olduğu paylaşımlarla belediye çalışmalarının bazı kesimler tarafından sabote edildiğini ispatlı ve delilli bir şekilde defalarca dile getirdi.       Bizim vergilerimizle yapılan parklar, bahçeler, duraklar yakılıyor, yıkılıyor, tahribata uğruyor!       Bunları yapan, devletinin malına zarar veren her kimse benim de gözümde ‘terörist, vatan haini’ şimdi bu kişilere bunu demek, genelleme mi yapmaktır?       Demek ki bazı şahıslar bunu köşesine taşırken kuyruğuna basılmışçasına ‘ifşa’ oldum algısıyla aman yetişin ‘Ağrı Halkına Terörist’ dedi diye sızlanmaya başlamış.       Sakin olun beyler ya da olmayın!       Yapılan saboteleri destekliyor olsanız bile sizlerde en az onlar kadar suçlusunuz!       Çöpler, konteynır dışına atılıyor. Rögar kapakları taşlarla, bezlerle kapatılıyor!       Emin olun ki, ‘terörist’  benzetmesini, siz hariç kimse böyle anlamadı!       Yazıktır, günahtır!       Tamam anlıyorum, abilerinizin siyasi geleceği için Savcı Sayan’ın başarısız olmasını istiyorsunuz ama kardeşim; o tahrip edilen parkları, bahçeleri, kamelyaları Ağrı halkı kullanıyor.       Çocuklarımızın, yaşam alanlarından önemli bir parçası olan parkların tahrip edilmesine, yakılıp, yıkılmasına sebep olan kişiler elbette teröristtir!       Ağrı kamuoyu, o kişilerin devlet duygusundan eksik yaşadığı konusunda hem fikir.       Gerçi, sizinle alakalı konularda da genellikle hem fikir.       Yapılan saboteleri savunmak ve haklı göstermek adına yazmış olduğunuz yazı utanç verici!       ‘EL İNSAF, EL VİCDAN!’       Gayeniz, güzel bir Ağrı ise çalışmalara destek vermeseniz bile yapılan sabotelere tepki gösterin!       ‘Korkma Konuş Ağrı!’       Evet, yukarıda okumuş olduğunuz cümleyi slogan haline getirip paylaşan kişi Demokrasi ve Atılım Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin       Dağtekin’e soruyorum?     1) Ağrı Sivil Toplum Platformu ile alakalı basın açıklamanızı neden kaldırdınız?       2) Sizi kimler aradı ve basın açıklamanızı kaldırmanız yönünde kimler baskı yaptı?       3) Bu tavrınızda ki korkunun payı ne?       4) Sayın Dağtekin, Ağrı halkı diyor ki ‘Korkma, yazdığını kaldırma!’     5) Ve yine Ağrı halkı diyor ki, ‘Kendinde olmayan meziyeti, başkasından bekleme!’    
Sitemiz imtiyaz sahibi Gürkan Güneş'in 'El insaf, El vicdan!' başlıklı köşe yazısı.

Kişinin fikri neyse zikri de o’dur!

 

 

 

Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkma gibi güzel bir huyu vardır.

 

Bazı zamanlarda birine karşı düşündüğünüz şeyleri siz çaba sarf etmeden o kendisini ele verir.

 

 

 

‘Neymiş efendim, Ağrı halkı Teröristmiş’

 

 

 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yapmış olduğu paylaşımlarla belediye çalışmalarının bazı kesimler tarafından sabote edildiğini ispatlı ve delilli bir şekilde defalarca dile getirdi.

 

 

 

Bizim vergilerimizle yapılan parklar, bahçeler, duraklar yakılıyor, yıkılıyor, tahribata uğruyor!

 

 

 

Bunları yapan, devletinin malına zarar veren her kimse benim de gözümde ‘terörist, vatan haini’ şimdi bu kişilere bunu demek, genelleme mi yapmaktır?

 

 

 

Demek ki bazı şahıslar bunu köşesine taşırken kuyruğuna basılmışçasına ‘ifşa’ oldum algısıyla aman yetişin ‘Ağrı Halkına Terörist’ dedi diye sızlanmaya başlamış.

 

 

 

Sakin olun beyler ya da olmayın!

 

 

 

Yapılan saboteleri destekliyor olsanız bile sizlerde en az onlar kadar suçlusunuz!

 

 

 

Çöpler, konteynır dışına atılıyor. Rögar kapakları taşlarla, bezlerle kapatılıyor!

 

 

 

Emin olun ki, ‘terörist’  benzetmesini, siz hariç kimse böyle anlamadı!

 

 

 

Yazıktır, günahtır!

 

 

 

Tamam anlıyorum, abilerinizin siyasi geleceği için Savcı Sayan’ın başarısız olmasını istiyorsunuz ama kardeşim; o tahrip edilen parkları, bahçeleri, kamelyaları Ağrı halkı kullanıyor.

 

 

 

Çocuklarımızın, yaşam alanlarından önemli bir parçası olan parkların tahrip edilmesine, yakılıp, yıkılmasına sebep olan kişiler elbette teröristtir!

 

 

 

Ağrı kamuoyu, o kişilerin devlet duygusundan eksik yaşadığı konusunda hem fikir.

 

 

 

Gerçi, sizinle alakalı konularda da genellikle hem fikir.

 

 

 

Yapılan saboteleri savunmak ve haklı göstermek adına yazmış olduğunuz yazı utanç verici!

 

 

 

‘EL İNSAF, EL VİCDAN!’

 

 

 

Gayeniz, güzel bir Ağrı ise çalışmalara destek vermeseniz bile yapılan sabotelere tepki gösterin!

 

 

 

‘Korkma Konuş Ağrı!’

 

 

 

Evet, yukarıda okumuş olduğunuz cümleyi slogan haline getirip paylaşan kişi Demokrasi ve Atılım Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin

 

 

 

Dağtekin’e soruyorum?


 

 

1) Ağrı Sivil Toplum Platformu ile alakalı basın açıklamanızı neden kaldırdınız?

 

 

 

2) Sizi kimler aradı ve basın açıklamanızı kaldırmanız yönünde kimler baskı yaptı?

 

 

 

3) Bu tavrınızda ki korkunun payı ne?

 

 

 

4) Sayın Dağtekin, Ağrı halkı diyor ki ‘Korkma, yazdığını kaldırma!’

 

 

5) Ve yine Ağrı halkı diyor ki, ‘Kendinde olmayan meziyeti, başkasından bekleme!’

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.