Tercan’da protokolden şehit mezarlarına ziyaret

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2021 - 10:30, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Tercan’da protokolden şehit mezarlarına ziyaret

Ramazan Bayramı münasebetiyle Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik ilçe şehitliği ve Beğendik, Edebük, Kurukol, Yaylayolu köyleri şehit mezarlarını ziyaret etti.Ziyarette ahirete intikal etmiş şehitler için Kuran’ı Kerim okundu ve dualar edildi. Kaymakam Çelik şehitlere Allah’tan rahmet dilerken şehit aile ve yakınlarına da tekrardan başsağlığı diledi.İlçe şehitliği, Beğendik, Edebük, Kurukol ve Yaylayolu Köyleri şehit mezarlarına yapılan ziyarete Kaymakam Musa Kazım Çelik’in yanı sıra, Belediye Başkanı Lokman Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Aykırı, İlçe Müftüsü Abdülhamit Eşmeli, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Mehmet Bal ve şehit aileleri katıldı.
Ramazan Bayramı münasebetiyle Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik ilçe şehitliği ve Beğendik, Edebük, Kurukol, Yaylayolu köyleri şehit mezarlarını ziyaret etti.
Ziyarette ahirete intikal etmiş şehitler için Kuran’ı Kerim okundu ve dualar edildi. Kaymakam Çelik şehitlere Allah’tan rahmet dilerken şehit aile ve yakınlarına da tekrardan başsağlığı diledi.
İlçe şehitliği, Beğendik, Edebük, Kurukol ve Yaylayolu Köyleri şehit mezarlarına yapılan ziyarete Kaymakam Musa Kazım Çelik’in yanı sıra, Belediye Başkanı Lokman Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Aykırı, İlçe Müftüsü Abdülhamit Eşmeli, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Mehmet Bal ve şehit aileleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.