Vali Makas 24Erzincanspor’a başarılar diledi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2021 - 12:00, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Vali Makas 24Erzincanspor’a başarılar diledi

Erzincan Valisi Mehmet Makas 24Erzincanspor’u ziyaret ederek Play-Off mücadelelerinde takım oyuncularına başarılar diledi.Bugün kendi sahasında Hekimoğlu Trabzon FK’yı konuk edecek olan ve bu maçın hazırlıklarını yapan futbolcularla görüşen Vali Makas, 24Erzincanspor’un Erzincan’ı temsil noktasında büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, oyunculara, teknik heyete ve yöneticilere Play-Off maçlarında başarılar diledi.
Erzincan Valisi Mehmet Makas 24Erzincanspor’u ziyaret ederek Play-Off mücadelelerinde takım oyuncularına başarılar diledi.
Bugün kendi sahasında Hekimoğlu Trabzon FK’yı konuk edecek olan ve bu maçın hazırlıklarını yapan futbolcularla görüşen Vali Makas, 24Erzincanspor’un Erzincan’ı temsil noktasında büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, oyunculara, teknik heyete ve yöneticilere Play-Off maçlarında başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.