İYİ Parti'nin 'Bayrak Açıyorum' mitingi için Ağrı'da hazırlıklar sürüyor
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından 27 Haziran'da Ankara Tandoğan Meydanı'nda düzenlenecek 'Bayrak Aç' mitingi için Ağrı'da tanıtım çalışmaları hız kazandı. İl Başkanlığı, vatandaşları mitinge davet ederken katılımcıların ücretsiz olarak ulaştırılacağı bildirildi.
Haberin Özeti
- • İYİ Parti, 27 Haziran'da Ankara Tandoğan Meydanı'nda düzenleyeceği "Bayrak Açıyorum" mitingi için ülke genelinde hazırlıklarını sürdürüyor.
- • İYİ Parti Ağrı İl Başkanlığı, kent genelinde tanıtım yaparak ve katılımcılara ücretsiz ulaşım sağlayarak mitinge katılımı artırmayı hedefliyor.
- • Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, mitingin Türk milleti adına haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı ses yükseltme amacı taşıdığını belirtti.
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından 27 Haziran’da Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlenecek “Bayrak Açıyorum” mitingi için Ağrı’da hazırlıklar sürüyor. İYİ Parti Ağrı İl Başkanlığı, mitinge katılımın artırılması amacıyla kent genelinde tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarına yoğunluk verdi.
Şehrin farklı noktalarında, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun yer aldığı görsellerin bulunduğu afiş, billboard ve kırlangıç reklamlarıyla vatandaşların etkinliğe davet edildiği bildirildi. İl Başkanlığı tarafından organize edilen katılım kapsamında, Ankara’daki mitinge gitmek isteyen vatandaşların ücretsiz olarak misafir edileceği öğrenildi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise mitinge ilişkin yaptığı açıklamada, “Türk milleti adına haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı bayrak açıyorum. Milletin birliği, vatanın bütünlüğü, demokrasi ve özgürlük için ses yükseltiyorum” ifadelerini kullandı. Dervişoğlu ayrıca, toplumun farklı kesimlerinde yaşanan sorunlara dikkat çekerek, adalet ve eşitlik vurgusu yaptı.
27 Haziran’da gerçekleşecek mitingin, geniş katılımla yapılması hedefleniyor.

