Nisanur Yıldırım, Türkiye 3’üncüsü oldu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2022 - 12:59, Güncelleme: 05.08.2022 - 12:04
 

Nisanur Yıldırım, Türkiye 3’üncüsü oldu

Nisanur Yıldırım, Türkiye 3’üncüsü oldu
Kırıkkale’de yapılan Yıldız Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonası’nda Elazığ Belediyespor boksörü Nisanur Yıldırım, 52 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu.Kırıkkale’nin ev sahipliği yaptığı Yıldız Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonası tamamlandı. 17 Ağustos Başpınar Spor Salonu’nda 24 Temmuz’da başlayan şampiyonaya, 56 ilden 303’ü kız olmak üzere toplam 960 sporcu katıldı. Organizasyonda Elazığ Belediyespor boksörü Nisanur Yıldırım 52 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.
Nisanur Yıldırım, Türkiye 3’üncüsü oldu
Kırıkkale’de yapılan Yıldız Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonası’nda Elazığ Belediyespor boksörü Nisanur Yıldırım, 52 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu.
Kırıkkale’nin ev sahipliği yaptığı Yıldız Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonası tamamlandı. 17 Ağustos Başpınar Spor Salonu’nda 24 Temmuz’da başlayan şampiyonaya, 56 ilden 303’ü kız olmak üzere toplam 960 sporcu katıldı. Organizasyonda Elazığ Belediyespor boksörü Nisanur Yıldırım 52 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.