• Haberler
  • Spor
  • Ağrı'da geleneksel öğretmenler arası futbol turnuvası tamamlandı

Ağrı'da geleneksel öğretmenler arası futbol turnuvası tamamlandı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün nike koşu yolu sponsorluğunda düzenlediği geleneksel öğretmenler arası futbol turnuvası heyecan dolu bir finalle sona erdi. 

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün nike koşu yolu sponsorluğunda düzenlediği geleneksel öğretmenler arası futbol turnuvası heyecan dolu bir finalle sona erdi. 

Bayındır spor tesislerinde 45 takımın ve yaklaşık 550 öğretmenin katılımıyla gerçekleşen turnuvada 102 maç oynandı. Finalde Taşlıçay Yardımcılar İlkokulu-Ortaokulu ve OSB Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Maça "öğretmenlere şiddete hayır" ve "Filistin'deki zulme dur de!" pankartları ile çıkan takımlar, centilmenlik ve fair-play ruhuyla kıyasıya mücadele ettiler. Normal süresi 1-1 beraberlikle tamamlanan maç penaltılara kaldı. Penaltılarda rakibini 4-5 mağlup eden Taşlıçay Yardımcılar İlkokulu-Ortaokulu takımı turnuvada şampiyonluk ipini göğüsledi. OSB Lisesi ikinci olurken, Eleşkirt Goncalı Ortaokulu takımı ise üçüncülük elde etti. Turnuvanın ardından düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, emeğe geçen herkese teşekkürlerini iletti ve dereceye giren takımlara kupalarını takdim etti.

Turnuva, öğretmenler arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmenin yanı sıra sportif ruhu da geliştirmeye katkı sağladı. Turnuvaya katılan öğretmenler, futboldan aldıkları keyifle günlük hayatın stresinden uzaklaşma imkanı da buldular. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, geleneksel hale gelen bu turnuvayı önümüzdeki yıllarda da düzenlemeye devam edecek.

TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme