• Haberler
  • Spor
  • Ağrı'da 'Haydi Kızlar Spora' temalı spor şenliği sona erdi

Ağrı'da 'Haydi Kızlar Spora' temalı spor şenliği sona erdi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından il genelinde ortaokullar arasında düzenlenen 'Haydi Kızlar Spora' temalı spor şenliği sona erdi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından il genelinde ortaokullar arasında düzenlenen "Haydi Kızlar Spora" temalı spor şenliği sona erdi.

İl merkezi ve ilçelerinden 20 ortaokulun katıldığı şenlik, hentbol, voleybol, satranç ve masa tenisi branşlarında kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Hentbol kategorisinde Merkez İMKB Gazi Ortaokulu birinci, Merkez Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Merkez Baloluk İsmet Bulut Ortaokulu üçüncü ve Merkez Alpaslan Ortaokulu dördüncü oldu. Voleybol kategorisinde ise Merkez Vali Ali Yerlikaya Ortaokulu zirveye yerleşirken, Hamur Yukarı Gözlüce Ortaokulu ikinci, Tutak Erdal Ortaokulu üçüncü ve Merkez Şehit Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu. Masa tenisinde Merkez Selçuk Ortaokulu birincilik kürsüsünde yer alırken, Merkez Akşemsettin Ortaokulu ikinci, Hamur Yukarı Gözlüce Ortaokulu üçüncü ve Merkez Ertuğrulgazi Ortaokulu dördüncü oldu. Satranç kategorisinde ise Merkez Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu birinci, Merkez Alpaslan Ortaokulu ikinci, Merkez Ertuğrulgazi Ortaokulu üçüncü ve Merkez Doğa Koleji Ortaokulu dördüncü sırayı aldı. Dereye giren takımlara kupa, madalya ve ödüller Gençlik Spor İl Müdürü Fedai Din, şube müdürleri Süleyman Çetin, Bülent Aydemir ve Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Adıgüzel tarafından takdim edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek yaptığı açıklamada, okulları, okul yöneticilerini ve öğrencileri tebrik ederek, bu tür etkinliklerin spora katılımı ve başarıyı artırmada önemli rol oynadığını vurguladı.

Bakmadan Geçme