• Haberler
  • Eğitim
  • Ağrı'da özel çocuklara mektup yazan öğrenciye ödül

Ağrı'da özel çocuklara mektup yazan öğrenciye ödül

Ağrı'da 'Özel Çocuklara Özel Mektuplar Seçkisi' yarışmasında İlkokul kategorisinde birinci olan Ağrı Merkez Önder Baydar İlkokulu öğrencisi Ada Öykü Akbalık'a ödülü İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek tarafından verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" kapsamında düzenlenen "Özel Çocuklara Özel Mektuplar Seçkisi" yarışmasında İlkokul kategorisinde birinci olan Ağrı Merkez Önder Baydar İlkokulu öğrencisi Ada Öykü Akbalık'a ödülü İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek tarafından verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, törende yaptığı konuşmada, "Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar'a teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler, engelli kardeşlerimizin toplumda daha iyi anlaşılmasına ve kabul görmesine katkıda bulunuyor. Engellilerimiz de bizim gibi insanlardır ve onların da özel ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçları karşılamak ve engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak hepimizin görevidir" dedi.

Yarışmada dereceye giren eserlerin, özel eğitim alanına ilişkin farkındalığın artırılması açısından önemli olduğunu belirten Kökrek, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ada Öykü Akbalık'a ödülünü takdim etti. Akbalık da yazdığı mektubu okuyarak duygularını paylaştı.

TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme