Ağrı'da vefa ödül töreni

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen törende, hastanede çalışan ve 25 yılını dolduran sağlık personellerine sağlık sektörüne verdikleri hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Ağrı'da vefa ödül töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen törende, hastanede çalışan ve 25 yılını dolduran sağlık personellerine Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Adem Aslan ve hastane yönetimi tarafından sağlık sektörüne verdikleri hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Törende konuşan Başhekim Dr. Adem Arslan: 'Hedeflerimiz doğrultusunda büyüyerek en iyi şekilde sağlık hizmetini verme yolunda gün geçtikçe daha da ilerliyoruz. Bu konuda çalışanlarımızın özverili çalışmasının katkısı oldukça fazla. Kurumumuza uzun yıllardır hizmet vermiş hala da vermekte olan personellerimiz bizim için çok kıymetli. Biz de bir ahde vefa örneği olarak bugün onların bu özverili çalışmalarını bir plaketle taçlandırmak istedik. Onlara hastanemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum' şeklinde konuştu.

Görevde 39 yılını doldurduğunu belirten  Sivil Savuma Uzmanı Gürsel Güneş; 'Sağlık sektöründe görevimin 39. yılını geride bırakmış bulunmaktayım. Görev süremin 35 yılını Ağrı'da geçirdim. Geçmiş yıllarda Hastane Yönetimi, Ayniyat Saymanlığı, Hasta Hakları Sorumluluğu, Disiplin Hukuk Birimi Sorumluluğu ve Şeflik kademelerinde yer aldım. Güzel şehrimiz, memleketimiz Ağrı'da halkımıza hizmet etmekten onur duyuyorum, gücümüz yettiğince de hizmetlerimize devam edeceğiz. Plaket takdiminden ötürü Başhekimiz Sayın Dr. Adem Aslan'a, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Dilek Işık Alptekin'e, Destek Hizmetleri Başkanı Abdurrahman Çetin'e, Daire Başkanı Beymal Ulutaş'a, Hastane Müdürü Cevdet Taşdemir'e ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen Kalite Biriminde görev yapan Feyza Civelek, Ercan Bayram, Gamze Demir ve Murat Deniz'e herkese şükranlarımı sunuyorum.' dedi. 

Törene Başhekim Dr. Öğr. Üyesi  Adem Aslan, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Dilek Işık Alptekin, Destek Hizmetleri Başkanı Abdurrahman Çetin, Daire Başkan Yardımcısı Beymal Ulutaş, Hastane Müdürü Cevdet Taşdemir'in yanı sıra başhekim yardımcıları ve hastane yönetimi katıldı.


 

Bakmadan Geçme