- Haberler
- Ağrı Haberleri
- Ağrı Valisi Önder Bozkurt'tan Patnos'a Ziyaret
Ağrı Valisi Önder Bozkurt'tan Patnos'a Ziyaret
Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Patnos'ta temaslarda bulundu. İlçe çalışmaları hakkında brifing alan Bozkurt, kütüphane ve esnaf ziyaretleri yaptı.
Ağrı’nın yeni Valisi Önder Bozkurt, Patnos ilçesini ziyaret ederek bir dizi temas ve incelemede bulundu. Vali Bozkurt, Patnos Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın ve birim amirleriyle bir araya gelerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.
Ziyaret kapsamında kısa süre önce hizmete açılan Patnos İlçe Halk Kütüphanesini de ziyaret eden Vali Bozkurt, burada öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinledi. Kütüphanenin gençler ve öğrenciler için önemli bir kazanım olduğunu vurgulayan Bozkurt, eğitime yönelik yatırımların devam edeceğini ifade etti.
Programın devamında ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Vali Bozkurt, vatandaşlarla birebir görüşerek talep ve önerileri dinledi. Ziyaret, Patnos’ta memnuniyetle karşılandı.
Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın, Valilik ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sayın Valimize ilçemize gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için hemşerilerim adına teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
