- Haberler
- Ağrılılardan Çağrı... Onkoloji Doktoru İstiyoruz!
Ağrılılardan Çağrı... Onkoloji Doktoru İstiyoruz!
Ağrı Devlet Hastanesinde görev yapan Onkoloji doktorunun görev süresinin bitmesi ve hastaneden ayrılması ile birlikte Onkoloji alanında tedavi gören hasta ve hasta yakınları hastaneye yeniden 'Onkoloji' doktorunun atamasının yapılmasını istedi.
Ağrı Devlet Hastanesinde görev yapan Onkoloji doktorunun görev süresinin bitmesi ve hastaneden ayrılması ile birlikte Onkoloji alanında tedavi gören hasta ve hasta yakınları hastaneye yeniden “Onkoloji” doktorunun atamasının yapılmasını istedi.
Tedavi gören hastalar, tedavileri için günü birlik Erzurum iline gidip gelmek zorunda kalıyorlar.
Ağrı'ya acilen bir onkoloji uzmanın gönderilmesini isteyen hasta ve hasta yakınları, maddi ve zaman kaybı nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi.
Sosyal medya da doktor atamasının yapılmasını isteyen bir vatandaş, “ Ağrı'da onkolog doktor eksiği var, onkoloji bölümüne donanımlı doktor getirilmesini istiyoruz. Erzurum'a gitmek istemiyoruz lütfen sesimizi duyun. “ ifadelerini kullandı.
Ağrı'da onkolog doktor eksiği var onkoloji bölümüne donanımlı doktor getirilmesini istiyoruz. Erzurum'a gitmek istemiyoruz lütfen sesimizi duyun.@AgriValilik @DrOsmanVarol @DrOsmanVarol @SavciSayan @saglikbakanligi @drfahrettinkoca— Ayşenur✨ (@aaysnnrr) June 29, 2020