AİÇÜ Gençlik Kulübü üyeleri ile bir araya geldi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Gençlik Kulübü düzenlemiş olduğu kahvaltı programı ile kulüp üyeleri ile bir araya geldi.

AİÇÜ Gençlik Kulübü üyeleri ile bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Gençlik Kulübü düzenlemiş olduğu kahvaltı programı ile kulüp üyeleri ile bir araya geldi. 

Düzenlenen kahvaltı programında kulübün projeleri, üniversite içerisindeki çalışmalarını gündeme getirdi. AİÇÜ Gençlik Kulübü Başkanı Muhammed Akyol, 'Faaliyete başladığımız günden itibaren şahsım ve yönetim kurulum ile beraber üniversitemizdeki öğrenci arkadaşlarımıza faaliyet alanı oluşturmak adına çalışma içerisindeyiz. Öğrenim hayatlarındaki streslerini giderebilmek, eğitimlerine konsantre olmak adına çeşitli aktiviteler düzenlemek için bugün yönetim kurulum ve üyelerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Yetkili siyasi ve bürokrasilerle iletişim halindeyiz, yakın zamanda faaliyetimizi peyder peyder açıklayarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz.' şeklinde konuştu. 

'Rektör Karabulut, AİÇÜ Gençlik Kulübü'nün kahvaltı etkinliği sonrasında öğrencilerle sohbet etti'

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut'un kahvaltı sonrasında öğrencilerle bir araya gelmesinden memnuniyet duyduğunu belirten AİÇÜ Gençlik Kulübü Başkanı Muhammed Akyol, 'Sayın Rektör hocamız her fırsatta biz öğrencilerin yanında olmuştur. Bugünde bizleri yalnız bırakmayarak bilgi ve tecrübesini paylaştı. Kendisinden edindiğimiz bilgiler bizim için çok değerli, çalışmalarımıza vermiş olduğu katkı ve destekten şükranlarımı sunuyorum.' dedi. 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut, AİÇÜ Gençlik Kulübü üyelerine projelerine başarılar dileyerek programdan ayrıldı.

Bakmadan Geçme