- Haberler
- Ağrı Haberleri
- Aras EDAŞ ve Aras EPAŞ'tan Gazeteciler Güneş ve Söylemez'e ziyaret
Aras EDAŞ ve Aras EPAŞ'tan Gazeteciler Güneş ve Söylemez'e ziyaret
Aras EDAŞ ve Aras EPAŞ yöneticileri, 10 Ocak Gazeteciler Günü kapsamında Ağrı'da gazeteci Gürkan Güneş ve Taner Söylemez'i ziyaret ederek enerji hizmetleri ve iş birliği üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Ağrı’da Aras EDAŞ İl Koordinatörü Cemal Erkoç ve Aras EPAŞ İl Müdürü Yılmaz Sütçü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle haber ajansımızı ziyaret etti. Ziyarette TV04 imtiyaz sahibi Gürkan Güneş ve Ağrı 04 Haber imtiyaz sahibi Taner Söylemez ile bir araya gelen heyet, gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.
Gerçekleşen ziyarette, yerel basının toplumu doğru bilgilendirmedeki önemi, enerji hizmetlerine dair kamuoyunun sağlıklı şekilde bilgilendirilmesi ve kentte yürütülen çalışmalar üzerine değerlendirmeler yapıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, basın–muhtar–kurum iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı ve bu yöndeki temenniler paylaşıldı.
Erkoç ve Sütçü, gösterilen misafirperverlikten dolayı Taner Söylemez ve Gürkan Güneş’e teşekkür ederek başarı dileklerini iletti. Ziyaret, Ağrı’da kurumlar arası iletişimin ve yerel basınla iş birliğinin güçlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
