- Haberler
- Ağrı Haberleri
- Başkan Fevzi Sayan'dan Çaya Müdahale: 10 Liradan, 7 Buçuk Liraya Düştü!
Başkan Fevzi Sayan'dan Çaya Müdahale: 10 Liradan, 7 Buçuk Liraya Düştü!
Tutak'ta kıraathanelerde 10 TL olan çay fiyatı, Başkan Fevzi Sayan'ın girişimleriyle 7,5 TL'ye indirildi. Halk kararı memnuniyetle karşıladı.
Ağrı’nın Tutak ilçesinde geçtiğimiz günlerde kıraathanelerde çay fiyatı 10 liraya yükseltilmişti. Fiyat artışı, ilçe halkının tepkisine yol açtı. Ekonomik zorluklar nedeniyle çay fiyatının düşürülmesini talep eden Tutaklı vatandaşlar, çözüm için Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan’a başvurdu.
Vatandaşların çağrısına kayıtsız kalmayan Başkan Sayan, bugün Tutak’ta faaliyet gösteren kıraathane işletmecileri ile bir araya geldi. Görüşmelerin ardından alınan kararla birlikte çay fiyatı 10 liradan 7,5 liraya indirildi.
Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Fevzi Sayan, “Halkımızın ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak kıraathane işletmecilerimizle istişare ettik. Ortak bir noktada buluşarak çay fiyatını makul seviyeye çektik. Tutak’ta her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi.
Bu karar, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Sayan ve işletmecilere teşekkür ederek, bu tür adımların sosyal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.