• Haberler
  • Ağrı Haberleri
  • Cemal Kaya'dan Uyuşturucuyla Mücadele Mesajı: 'Ağrı'nın Sokaklarında Uyuşturucuya Yer Yok!'

Cemal Kaya'dan Uyuşturucuyla Mücadele Mesajı: 'Ağrı'nın Sokaklarında Uyuşturucuya Yer Yok!'

AK Parti Ağrı eski milletvekili Cemal Kaya, Ağrı'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunun ardından sert açıklamalarda bulundu.

AK Parti Ağrı eski milletvekili Cemal Kaya, Ağrı’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunun ardından önemli açıklamalarda bulundu. Operasyonda 3 zanlının tutuklandığını ve iki yabancı uyruklu şahsın da bu suça karıştığını belirten Kaya, uyuşturucu tehdidinin ne kadar büyük ve sınır tanımaz olduğuna dikkat çekti.

Cemal Kaya'dan Uyuşturucuyla Mücadele Mesajı: 'Ağrı'nın Sokaklarında Uyuşturucuya Yer Yok!'

Cemal Kaya, uyuşturucu ile mücadelenin sadece güvenlik güçlerine bırakılmaması gerektiğini vurgulayarak, “Bu sadece bir operasyon değil, hepimizin vermesi gereken bir mücadeledir! Bu kirli ticaretin hedefi bizim evlatlarımız! Gençlerimizi zehirleyen, umutlarını söndüren, aileleri perişan eden bu tehlikeye karşı susarsak, görmezden gelirsek, yarın daha büyük acılar yaşarız” dedi.

Ağrı’da uyuşturucuya asla geçit verilmeyeceğini vurgulayan Kaya, “Gençlerimizin hayallerini çalan bu karanlık ellere asla fırsat vermeyeceğiz! Bu şehirde temiz bir gelecek kurmak için hep birlikte hareket etmeliyiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi, ailelerimizi bu beladan korumak hepimizin sorumluluğudur. Ağrı’nın yarınlarını hep birlikte savunacağız!” ifadelerini kullandı.

Cemal Kaya’nın bu açıklamaları, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, yetkililer uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Kaya, vatandaşları da duyarlı olmaya ve şüpheli durumları yetkililere bildirmeye davet etti.

WhatsApp İhbar Hattı
0546 426 37 38
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!