Eş Başkan Hazal Aras: 'Yaşanabilir Ağr'yı birlikte inşa edeceğiz'

Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras, kent merkezine bağlı Fatih Mahallesi'nde yürütmüş olduğu çalışmalar esnasında, 'Yaşanabilir bir Ağrı'yı hep birlikte inşa edeceğiz.' dedi.

Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras, kent merkezine bağlı Fatih Mahallesi’nde yürütmüş olduğu çalışmalar esnasında, “Yaşanabilir bir Ağrı’yı hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Eş Başkan Aras, Fatih Mahallesi ve civar mahallelerin yaşadıkları sorunları bildiklerini “Altyapı ve Yol” sorunu için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Yıllardır ihmal edilen bu bölgenin sorunlarının çözümü için ilgili birimlerce çalışmaların devam ettiğini ifade eden Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras; “Kentimizin en temel sorunu altyapı ve yol, bizlerde bu kentte büyüyen yetişen bireyler olarak tüm sorunları en ince ayrıntısına kadar biliyoruz. Sorunlar arasında boğulmaktansa yapmış olduğumuz toplantılar, incelemeler ve planlar sonrasında çözüm projelerimizi devreye geçiriyoruz. Halkımızın da desteği ile bu kenti birlikte inşa edeceğiz ve yaşanabilir bir Ağrı olması için tüm gayretimizle çaba sarf edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sorunların çözümü için yurttaşlarında fikirlerinin önemli olduğunu aktaran Eş Başkan Aras; “Belediye hizmet binamızda mesaimizi bitirmektense halkımızla bir araya gelerek onları dinliyoruz. Bizler projelerimizi anlatırken onlarda beklentilerini dile getiriyor. Ve bu sayede çözümlerde kaçınılmaz oluyor. Bir kenti yaşanabilir bir duruma getirmek istiyorsak bu ancak halkımızla bütünleşerek olur, hepimizin ortak gayesi de bu doğrultuda.” dedi
 

Bakmadan Geçme