Gazeteci Gürkan Güneş Yazdı 'Tebrikler Savcı Sayan'

Gazeteci Gürkan Güneş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatı ile zincir marketlere yapılan denetim sonrasında köşe yazısı yazdı.

Gazeteci Gürkan Güneş Yazdı 'Tebrikler Savcı Sayan'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tebrikler Savcı Sayan

Sürekli olarak fiyat etiketlerini günden güne ve hatta gün içerisinde değiştiren vatandaşların alım gücünü zora sokan 'Üç Harflilere' Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın göstermiş olduğu mücadele takdire şayan. 

Adeta halkının yanında olan Sayan ekiplere vermiş olduğu denetleme sonrasında zincir marketlere ait olan 5 şube mühürlendi, bir çoğuna ise cezalar yağdırıldı. 

Bu sabah evden çıkıp çarşıya doğru ilerlediğimde sokaklarda gezen zabıta araçlarına takıldı gözüm, Pazar olmasına rağmen denetlemeler hala devam ediyor. 

Bu 'Üç Harflilere' böyle bir tepki gerekliydi.

'Son kullanma tarihi geçmiş ürünler, yüksek ürünler, almazsan alma edaları, sıfır müşteri memnuniyeti, halka yüksekten bakma' 

Böyle bir yaptırımla bu 'Üç Harflilere' tepkisini gösteren, fiyat yükseltme politikalarına karşı dik duruş sergileyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan büyük bir tebriği hak ediyor. 

Dün akşam saatlerinden itibaren tapılan denetim sonrasında gerçekleşen cezalardan sonra başta Ağrılılar olmak üzere tüm ülke, Başkan Sayan'ın örnek olduğunu belirtti. 

Göreve geldiği ilk günden beri ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olan; Cebinden, maaşından desteklerini verdiğine şahit olduğum Savcı Sayan, bu kez zincir marketlere haddini bildirerek fahiş fiyatlara ve stokçuluğa sert tepki gösterdi. 

Konuşmasında, 'Bu toprağın ekmeği ile büyüyen bu toprağın çocukları olarak halkımızı siz tefecilere ezdirmeyeceğiz.' diye Savcı Sayan 'İnşallah en kısa zamanda ilimizi terk edersiniz' dedi. 

Bu açıklama hem vatandaşın hemde küçük esnafın yanında olduğunu açık şekilde gösteriyor. 

Göstermiş olduğu bu yüksek tepkiden dolayı Savcı Sayan kocaman bir tebriği fazlası ile hak ediyor. Tebrikler Başkan! Tebrikler Savcı Sayan!

Bakmadan Geçme