Ağaçların suya yansıması kartpostalık görüntüler oluşturdu

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2021 - 09:00, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Ağaçların suya yansıması kartpostalık görüntüler oluşturdu

Kars ovasında 260 bin dekar, Digor ovasında 215 bin dekar olmak üzere toplam 475 bin dekar zirai arazinin pompajsız borulu sistem sulama şebekesiyle sulanması sağlayacak olan Kars Barajı Gölü’nde kalan ağaçların suya yansıması kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.Yaklaşık 250 kuş türüne de ev sahipliği yapan Kars Baraj Gölü, Bayram sabahı görenleri adeta büyüledi. Su içerisinde filizlenen ağaçlar havadan görüntülendi. Doğasıyla, kuş sesleriyle bütünleşen göl, suların yükselmesiyle birlikte eski Kars-Göle-Ardahan karayolunu da sular altında bıraktı.Bahar ile birlikte canlanan bitki örtüsü, çevresindeki sular altında kalan ağaçlar, su kuşları görsel şölen sunuyor. Muhteşem doğasının yanı sıra, göl ile birlikte yeşilin uyum içerisinde ortaya çıktığı eşsiz manzara, fotoğraf sanatçılarının da ilgi odağı oluyor.
Kars ovasında 260 bin dekar, Digor ovasında 215 bin dekar olmak üzere toplam 475 bin dekar zirai arazinin pompajsız borulu sistem sulama şebekesiyle sulanması sağlayacak olan Kars Barajı Gölü’nde kalan ağaçların suya yansıması kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.
Yaklaşık 250 kuş türüne de ev sahipliği yapan Kars Baraj Gölü, Bayram sabahı görenleri adeta büyüledi. Su içerisinde filizlenen ağaçlar havadan görüntülendi. Doğasıyla, kuş sesleriyle bütünleşen göl, suların yükselmesiyle birlikte eski Kars-Göle-Ardahan karayolunu da sular altında bıraktı.
Bahar ile birlikte canlanan bitki örtüsü, çevresindeki sular altında kalan ağaçlar, su kuşları görsel şölen sunuyor. Muhteşem doğasının yanı sıra, göl ile birlikte yeşilin uyum içerisinde ortaya çıktığı eşsiz manzara, fotoğraf sanatçılarının da ilgi odağı oluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.