Başkan Kaylı’dan Ramazan Bayramı mesajı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2021 - 14:49, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Başkan Kaylı’dan Ramazan Bayramı mesajı

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Fatih Kaylı, Ramazan ayını dualarla uğurlarken, Ramazan Bayramının da heyecanını yaşadıklarını kaydetti.Başkan Kaylı, bayramların, dini ve milli duyguların perçinlendiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı önemli günler olduğunu belirtti. Başkan Kaylı, “Geçtiğimiz yılın ilk günlerinden itibaren dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nı bu yıl da buruk bir şekilde idrak edeceğiz. Özellikle son günlerde artan vaka sayılarına bağlı olarak alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayramı sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçiriyor olacağız. Allah’ın izniyle sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza olan umudumuz tamdır. İnşallah bu bayram Kudüs’teki İsrail zulmünün son bulmasına da vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın yurdumuza ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyor; halkımızın, teşkilat mensuplarımızın ve tüm partililerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Fatih Kaylı, Ramazan ayını dualarla uğurlarken, Ramazan Bayramının da heyecanını yaşadıklarını kaydetti.
Başkan Kaylı, bayramların, dini ve milli duyguların perçinlendiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı önemli günler olduğunu belirtti. Başkan Kaylı, “Geçtiğimiz yılın ilk günlerinden itibaren dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nı bu yıl da buruk bir şekilde idrak edeceğiz. Özellikle son günlerde artan vaka sayılarına bağlı olarak alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayramı sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçiriyor olacağız. Allah’ın izniyle sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza olan umudumuz tamdır. İnşallah bu bayram Kudüs’teki İsrail zulmünün son bulmasına da vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın yurdumuza ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyor; halkımızın, teşkilat mensuplarımızın ve tüm partililerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.