Başkan Sayan iftarda Aziz amcayla bir araya geldi

AĞRI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2021 - 23:30, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Başkan Sayan iftarda Aziz amcayla bir araya geldi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan evinde yaptığı iftar yemeğini yalnız yaşayan Aziz Öztürk ile paylaştı.
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan evinde yaptığı iftar yemeğini yalnız yaşayan Aziz Öztürk ile paylaştı.     Belediye Başkanı Savcı Sayan, önceki ziyaretlerinde karşılaşmış olduğu ve hayatından etkilendiği Aziz Öztürk’ü ziyaret ederek evinde hazırlamış olduğu iftar yemeğini, Öztürk’ün yaşadığı kulübeye taşıyarak orucunu onunla birlikte açtı. Aziz amca ile tesadüfen denk geldiğini belirten Başkan Sayan, “65 yaşına kadar evlenmemiş, kendisine sorduğumda yoksulluktan evlenmediğini söyledi. Bizde bugün iftarı beraber açtık. Evde yemekleri yaptık, getirdik ve birlikte orucumuzu açtık. Çok mutlu olduk. Aziz amca gönlü büyük bir adam. “ dedi.       Aziz amcaya yeni bir ev yapmak için hayırsever işadamlarına çağrıda bulunan Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Hayırsever iş adamlarımız, Aziz amcaya ev yapmak için bize yardımcı olacaklar. Biz onu evlendireceğiz. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşerek önümüzdeki sene inşallah hacca göndereceğiz.” ifadelerini kullandı. Başkan Sayan’ın iftar sofrasını kendisi ile paylaşmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Aziz Öztürk ise, “Yalnız yaşıyorum, orucumu nasibimiz neyse onunla açıyoruz. Bugün iftar hazırlığı yapmak üzereyken, Savcı Sayan kapımı çaldı, unutulmadığımı hissettirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Önce ki ziyareti ile birlikte sık sık halimi hatırımı sordu. Bugünde beraber orucumuzu açtık, kendine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan evinde yaptığı iftar yemeğini yalnız yaşayan Aziz Öztürk ile paylaştı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan evinde yaptığı iftar yemeğini yalnız yaşayan Aziz Öztürk ile paylaştı.


 

 

Belediye Başkanı Savcı Sayan, önceki ziyaretlerinde karşılaşmış olduğu ve hayatından etkilendiği Aziz Öztürk’ü ziyaret ederek evinde hazırlamış olduğu iftar yemeğini, Öztürk’ün yaşadığı kulübeye taşıyarak orucunu onunla birlikte açtı. Aziz amca ile tesadüfen denk geldiğini belirten Başkan Sayan, “65 yaşına kadar evlenmemiş, kendisine sorduğumda yoksulluktan evlenmediğini söyledi. Bizde bugün iftarı beraber açtık. Evde yemekleri yaptık, getirdik ve birlikte orucumuzu açtık. Çok mutlu olduk. Aziz amca gönlü büyük bir adam. “ dedi.
 

 

 

Aziz amcaya yeni bir ev yapmak için hayırsever işadamlarına çağrıda bulunan Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Hayırsever iş adamlarımız, Aziz amcaya ev yapmak için bize yardımcı olacaklar. Biz onu evlendireceğiz. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşerek önümüzdeki sene inşallah hacca göndereceğiz.” ifadelerini kullandı. Başkan Sayan’ın iftar sofrasını kendisi ile paylaşmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Aziz Öztürk ise, “Yalnız yaşıyorum, orucumu nasibimiz neyse onunla açıyoruz. Bugün iftar hazırlığı yapmak üzereyken, Savcı Sayan kapımı çaldı, unutulmadığımı hissettirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Önce ki ziyareti ile birlikte sık sık halimi hatırımı sordu. Bugünde beraber orucumuzu açtık, kendine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.