Başkan Sayan Taburcu Oldu!

AĞRI (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.05.2021 - 12:43, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Başkan Sayan Taburcu Oldu!

Ankara’da tedavisi tamamlanan Başkan Sayan bugün hastaneden taburcu oldu.
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yakalanmış olduğu korona virüs kaynaklı hastalığı sebebi ile bir süredir hastanede tedavi görüyordu.      Açıklanan son dakika gelişmesine göre Ankara’da tedavisi tamamlanan Başkan Sayan bugün hastaneden taburcu oldu.      Zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Sayan, 'Hastaneden taburcu oldum. Başta Başhekim Aziz hocam ve doç. doktor İhsan hocam olmak üzere bütün çalışanlara minnettarım. Bu süreçte arayan, dua eden herkesten Allah razı olsun. Zor bir süreçten geçtik. Allah düşmanıma yaşatmasın.Lütfen tedbirlere dikkat edelim. Hayırlı bayramlar. ifadelerini kullandı.     
Ankara’da tedavisi tamamlanan Başkan Sayan bugün hastaneden taburcu oldu.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yakalanmış olduğu korona virüs kaynaklı hastalığı sebebi ile bir süredir hastanede tedavi görüyordu. 

 

 


Açıklanan son dakika gelişmesine göre Ankara’da tedavisi tamamlanan Başkan Sayan bugün hastaneden taburcu oldu. 

 


 

Zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Sayan, 'Hastaneden taburcu oldum. Başta Başhekim Aziz hocam ve doç. doktor İhsan hocam olmak üzere bütün çalışanlara minnettarım. Bu süreçte arayan, dua eden herkesten Allah razı olsun. Zor bir süreçten geçtik. Allah düşmanıma yaşatmasın.Lütfen tedbirlere dikkat edelim. Hayırlı bayramlar. ifadelerini kullandı. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.