Başkan Selçuk Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

AĞRI (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.05.2021 - 13:51, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Başkan Selçuk Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Selçuk Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı       AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.     AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk mesajında; "Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan Bayramı'nın da manevi ikliminin hepimizi kuşatarak, bizleri iyilikte, doğrulukta ve hayırlarda buluşturmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.       Covid-19 salgınına karşı yürüttüğümüz mücadelenin sonuna yaklaşıyoruz. Mübarek Raman Ayı’nın şefati ve Allah’ın izniyle karşıladığımız Ramazan Bayramı’nın heyecanı ve manevi gücüyle birbirimize daha sıkı sarılmaya devam edecek, en kısa sürede bu sıkıntıyı geride bırakmış olacağız. Covid-19 sebebiyle vefat eden vatandaşlarımıza’da Allah’tan rahmet diliyorum. Ramazan ayının son günlerinde işgalci terör devleti İsrailin Filistinli kardeşlerimize ve Mescid-i Aksaya yönelik saldırıları vicdanımızı ve ciğerimizi yaktı. İslamın ilk kıblesi Mescid-i Aksaya yapılan saldırıları lanetliyorum ve vefat eden kardeşlerimize rahmet diliyorum.     Ramazan Bayramı’nın hemşehrilerimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diler selam ve saygılarımı sunarım.
AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Selçuk Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

 




 
 
AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.



 
 
AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk mesajında; "Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan Bayramı'nın da manevi ikliminin hepimizi kuşatarak, bizleri iyilikte, doğrulukta ve hayırlarda buluşturmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
 


 
 
Covid-19 salgınına karşı yürüttüğümüz mücadelenin sonuna yaklaşıyoruz. Mübarek Raman Ayı’nın şefati ve Allah’ın izniyle karşıladığımız Ramazan Bayramı’nın heyecanı ve manevi gücüyle birbirimize daha sıkı sarılmaya devam edecek, en kısa sürede bu sıkıntıyı geride bırakmış olacağız. Covid-19 sebebiyle vefat eden vatandaşlarımıza’da Allah’tan rahmet diliyorum. Ramazan ayının son günlerinde işgalci terör devleti İsrailin Filistinli kardeşlerimize ve Mescid-i Aksaya yönelik saldırıları vicdanımızı ve ciğerimizi yaktı. İslamın ilk kıblesi Mescid-i Aksaya yapılan saldırıları lanetliyorum ve vefat eden kardeşlerimize rahmet diliyorum.
 


 


Ramazan Bayramı’nın hemşehrilerimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diler selam ve saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.