Bingöl Teknokent için istişare toplantısı yapıldı

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2021 - 13:00, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Bingöl Teknokent için istişare toplantısı yapıldı

Bingöl’de kurulması planlanan Teknokent için Malatya İnönü Üniversitesi Teknokent’te istişare toplantısı gerçekleştirildi.Bingöl’de kurulması planlanan Teknokent ile ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla Bingöl Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Üsame Demir, Öğr. Gör. Fevzi Şevik, Bingöl İŞGEM Müdürü Sedat Çifçi ve Hamit Pişkin, Bingöl Fırat Kalkınma Ajansı’ndan (FKA) Uzman Erencan Saraç’tan oluşan heyet, Malatya İnönü Üniversitesi Teknokent’i ziyaret etti. Ziyarette, Malatya Teknokent yönetimi, tecrübelerini Bingöl’den gelen heyetle paylaştı ve bilgi alışverişinde bulunuldu.Malatya Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kocamaz, kurulması planlanan Teknokent’in bölgeye ve Türkiye’ye faydalı olmasını diledi. Kocamaz, Bingöl Üniversitesi heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Bingöl’de kurulması planlanan Teknokent için Malatya İnönü Üniversitesi Teknokent’te istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Bingöl’de kurulması planlanan Teknokent ile ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla Bingöl Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Üsame Demir, Öğr. Gör. Fevzi Şevik, Bingöl İŞGEM Müdürü Sedat Çifçi ve Hamit Pişkin, Bingöl Fırat Kalkınma Ajansı’ndan (FKA) Uzman Erencan Saraç’tan oluşan heyet, Malatya İnönü Üniversitesi Teknokent’i ziyaret etti. Ziyarette, Malatya Teknokent yönetimi, tecrübelerini Bingöl’den gelen heyetle paylaştı ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
Malatya Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kocamaz, kurulması planlanan Teknokent’in bölgeye ve Türkiye’ye faydalı olmasını diledi. Kocamaz, Bingöl Üniversitesi heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.