Erciş’te iki aile arasında sopalı bıçaklı kavga: 7 yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2021 - 23:56, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Erciş’te iki aile arasında sopalı bıçaklı kavga: 7 yaralı

Van’ın Erciş ilçesinde iki aile arasında çıkan sopalı ve bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Çelebibağı Mahallesi’nde iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sopa ve bıçakların kullandığı kavga çıktı. Olayda her iki aileden 7 kişi yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olaya yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar Erciş Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumların iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Van’ın Erciş ilçesinde iki aile arasında çıkan sopalı ve bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Çelebibağı Mahallesi’nde iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sopa ve bıçakların kullandığı kavga çıktı. Olayda her iki aileden 7 kişi yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olaya yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar Erciş Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumların iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.