Vali Varol’dan Bayram Ziyaretleri

AĞRI (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.05.2021 - 16:54, Güncelleme: 17.02.2022 - 17:43
 

Vali Varol’dan Bayram Ziyaretleri

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir dizi bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir dizi bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.         Bayram ziyaretine ilk olarak Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesi ile başlayan Vali Varol, vatandaşların sağlığı için özveri, merhamet ve sevgi ile mesai mefhumu gözetmeksizin mesleğini icra eden sağlık kahramanlarımızı ve müşahede altındaki vatandaşlarımızı ziyaret ederek Ramazan Bayramı'nı kutladı.       Vali Dr. Osman Varol ve İl Protol üyeleri görev başında bulunan polisleri ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladı.     Jandarma Özel Harekat birliğini de ziyare eden Vali Dr. Osman Varol ve İl Protokol üyeleri kahraman askerlerin Ramazan Bayramını kutladı.     Ağrı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol ve İl Protokol üyeleri, vatandaşlarımızın canını kendi canından aziz bilerek görev ifa eden itfaiye erlerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.     ❝Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğruna ölen varsa vatandır!❞   Ağrılı Şehit Vefa Çelik'in ailesini ziyaret ederek Ramazan Bayramı'nı kutlayıp Aziz Şehidimizi rahmet ve minnetle andı.     Ziyaretlerinin ardından Vali Varol'un bayramını kutlamak için bekleyen çocuklarla bir araya gelen Vali Varol, çocukların bayram sevinçlerini paylaşıp onlarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.    
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir dizi bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir dizi bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Bayram ziyaretine ilk olarak Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesi ile başlayan Vali Varol, vatandaşların sağlığı için özveri, merhamet ve sevgi ile mesai mefhumu gözetmeksizin mesleğini icra eden sağlık kahramanlarımızı ve müşahede altındaki vatandaşlarımızı ziyaret ederek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

 

 

 

Vali Dr. Osman Varol ve İl Protol üyeleri görev başında bulunan polisleri ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladı.

 

 

Jandarma Özel Harekat birliğini de ziyare eden Vali Dr. Osman Varol ve İl Protokol üyeleri kahraman askerlerin Ramazan Bayramını kutladı.

 

 

Ağrı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol ve İl Protokol üyeleri, vatandaşlarımızın canını kendi canından aziz bilerek görev ifa eden itfaiye erlerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

 

 

❝Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğruna ölen varsa vatandır!❞

 

Ağrılı Şehit Vefa Çelik'in ailesini ziyaret ederek Ramazan Bayramı'nı kutlayıp Aziz Şehidimizi rahmet ve minnetle andı.

 

 

Ziyaretlerinin ardından Vali Varol'un bayramını kutlamak için bekleyen çocuklarla bir araya gelen Vali Varol, çocukların bayram sevinçlerini paylaşıp onlarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tv04.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.