- Haberler
- Ağrı Haberleri
- Patnos'ta Hayatını Kaybeden Medine Şener'in Karnesi Yürekleri Dağladı
Patnos'ta Hayatını Kaybeden Medine Şener'in Karnesi Yürekleri Dağladı
Patnos'ta okul bahçesinde araç çarpması sonucu hayatını kaybeden Medine Şener'in karnesine öğretmeninin yazdığı sevgi dolu not, yürekleri dağladı.
Ağrı’nın Patnos ilçesinde 23 Aralık 2025 tarihinde okul bahçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ilkokul öğrencisi Medine Şener, karne alamadan bir ay önce yaşamını yitirdi. Minik Medine’nin öğretmeni tarafından yazılan karne notu, ailesini ve tüm Patnos’u derin bir hüzne boğdu.
Medine Şener’in karnesinde yer alan satırlar, geride bıraktığı sevgi dolu izleri gözler önüne serdi. Öğretmeni, Medine için karnesine şu ifadeleri yazdı:
“Dünya üzerinde sevgiye ne kadar yer var bilmiyorum, ama gözlerinde o kocaman sevgiyi gördüm; arkadaşların ve öğretmenlerin de seni hep o sevgiyle hatırlayacak.”
Kaza okul bahçesinde meydana geldi
Talihsiz kaza, Patnos ilçesindeki Selahaddin Eyyubi İlkokulunun bahçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, öğrenci velisi Ş.G., geri manevra yaptığı sırada hafif ticari aracıyla Medine Şener’e çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Patnos Devlet Hastanesine kaldırılan Medine Şener, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
Patnos gözyaşlarıyla uğurladı
Filiz ve Abdurrahman Şener çiftinin 5 çocuğundan en büyüğü olan Medine Şener, ilçede düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Henüz küçük yaşta hayata veda eden Medine’nin ölümü, ailesi başta olmak üzere öğretmenlerini, arkadaşlarını ve tüm Patnos halkını yasa boğdu.
Karne günü, sınıf arkadaşları karnelerini alırken Medine’nin sırası boş kaldı. Ancak öğretmeninin kaleme aldığı o birkaç satır, Medine Şener’in sevgi dolu hatırasını yaşatmaya yetti.
