• Haberler
  • Siyaset
  • Savcı Sayan'dan Çok Sert Açıklama: 'PKK ve FETÖ'yü idare, CHP'yi Dizayn Ediyorsun'

Savcı Sayan'dan Çok Sert Açıklama: 'PKK ve FETÖ'yü idare, CHP'yi Dizayn Ediyorsun'

Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme oturdu.

Ağrı eski Belediye Başkanı ve siyasetçi Savcı Sayan, sosyal medyada yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündemi sarstı. Sayan, isim vermeden bazı siyasi ve iş dünyası aktörlerini sert sözlerle eleştirdi. “Sayın Cumhurbaşkanına en yakın benim deyip her tarafta işini hallediyorsun” diyerek başlayan açıklamalar, siyaset kulislerinde büyük yankı uyandırdı.

PKK, FETÖ ve CHP’ye Müdahale İddiası

Sayan, açıklamasında söz konusu kişinin PKK ve FETÖ ile ilişkileri yönettiğini, CHP’yi dizayn etmeye çalıştığını ve AK Parti’yi kendi malı gibi yönetmeye kalktığını öne sürdü. “Sayın Cumhurbaşkanımıza düşman işadamları ve siyasetçilerle iş tutuyorsun” diyerek tepkisini dile getiren Sayan, medya ve büyük şirketlerin el değiştirmesinde de bu kişinin etkili olduğunu iddia etti.

“Devletin Arazilerine Doymuyorsun”

Savcı Sayan, bu kişiyi devletin kaynaklarını kendi çıkarına kullanmakla, “beş kuruş vermeden büyük şirketlere %50 ortak olmakla” ve yurtiçi-yurtdışı rantları tekeline almakla suçladı. Açıklamasında, “Sen nasıl bir karaktersin, nasıl bu kadar başarabiliyorsun?” sözleriyle tepki gösteren Sayan, bu kişinin karakterinin okullarda tez olarak okutulması gerektiğini savundu.

“ALLAH Seni Bildiği Gibi Yapsın”

Sayan, açıklamasını şu dikkat çekici sözlerle noktaladı:

“Bu memleket senin gibilerden çok çekti. Bu gidişle çekmeye de devam edecek. ALLAH seni bildiği gibi yapsın.”

Siyaset Kulisi Kaynıyor

Savcı Sayan’ın bu açıklamaları sonrası Ankara kulislerinde “Hedef kim?”, “İddiaların muhatabı kim olacak?” soruları konuşulmaya başlandı. Henüz resmi bir cevap gelmezken, bu açıklamaların yakın zamanda siyaset gündemini daha da hareketlendirmesi bekleniyor.

TV04 Haber Merkezi
WhatsApp İhbar Hattı
0546 426 37 38
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!