- Haberler
- Ağrı Haberleri
- Sürpriz Atama! Diyadin'in Yeni Kaymakamı Görevine Başladı: İlçede Heyecan Dorukta
Sürpriz Atama! Diyadin'in Yeni Kaymakamı Görevine Başladı: İlçede Heyecan Dorukta
Diyadin'de yeni dönem resmen başladı! Adıyaman Vali Yardımcılığından atanan Furkan Korkusuz, Kaymakamlık görevine başladı. İlk mesajı: 'Diyadin'i hep birlikte büyüteceğiz.'
Ağrı’nın Diyadin ilçesi yeni kaymakamını karşıladı! 28 Mayıs 2025 tarihli 2025-203 sayılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Adıyaman Vali Yardımcılığı görevinden atanan Furkan Korkusuz, Diyadin Kaymakamlığı görevine resmen başladı.
Göreve başlar başlamaz ilçe kurum amirleriyle buluşan Korkusuz, ilk toplantısında dikkat çeken mesajlar verdi. Diyadin için yeni projeler ve hızlı çözüm odaklı çalışmaların sinyalini veren Kaymakam Korkusuz, "İlçemizin gelişimi için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
Diyadin İçin Yeni Hedefler Belirlendi!
İlk değerlendirme toplantısında kurumlar arası tam iş birliği vurgusu yapan Kaymakam Korkusuz, vatandaşların beklentilerine hızlı çözümler üreteceklerini açıkladı. Ekonomiden eğitime, sağlıktan altyapıya kadar her alanda yeni projeler için düğmeye basıldı.
"Diyadin’i hep birlikte büyüteceğiz"
İlçede vatandaşlar ise yeni kaymakamdan umutlu. Diyadin halkı, hizmetlerin hızlanacağı ve ilçenin kalkınma sürecinin ivme kazanacağı yeni dönemi heyecanla bekliyor.