Tutak Belediyesi Malazgirt Zaferi Kutlamalarına Katıldı

Tutak Belediyesi ve AK Parti teşkilatı, Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı. Başkan Fevzi Sayan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilçenin sorunlarını görüştü.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde, Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Tutak Belediyesi, AK Parti İlçe Teşkilatı ve ilçedeki hemşehrilerin katılımıyla gerçekleşen programa yoğun bir katılım oldu.

Program kapsamında Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek ilçenin güncel sorunlarını dile getirdi. Başkan Sayan, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, programın ilçe adına hayırlı olmasını dilediklerini ifade etti.

Yerel yönetim ve hemşehrilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Malazgirt Zaferi’nin önemini bir kez daha gündeme taşıdı.

Tutak Belediyesi Malazgirt Zaferi Kutlamalarına Katıldı

Tutak Belediyesi Malazgirt Zaferi Kutlamalarına Katıldı

TV04 Haber Merkezi
WhatsApp İhbar Hattı
0546 426 37 38
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!