Tutak Belediyesi'nde Kar Mesaisi Aralıksız Devam Ediyor

Tutak Belediyesi ekipleri, Başkan Fevzi Sayan'ın talimatlarıyla yoğun kar yağışına karşı ana arterler ve ara sokaklarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tutak Belediyesi, ilçede etkili olan yoğun kar yağışına karşı sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Fevzi Sayan’ın talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler, vatandaşların günlük yaşamının aksamaması için gece gündüz görev yapıyor.

Tutak Belediyesi'nde Kar Mesaisi Aralıksız Devam Ediyor

Belediye ekipleri, özellikle ana arterler, caddeler ve ara sokaklarda kar temizleme ve yol açma çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Ulaşımın güvenli bir şekilde sağlanması amacıyla yapılan çalışmalar, ilçenin tüm mahallelerinde eş zamanlı olarak devam ediyor.

Tutak Belediyesi'nde Kar Mesaisi Aralıksız Devam Ediyor

Tutak Belediyesi yetkilileri, kar yağışının devam etmesi halinde çalışmaların kesintisiz süreceğini belirtirken, vatandaşlardan da zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamaları konusunda duyarlılık çağrısında bulundu.