- Haberler
- Ağrı Haberleri
- Tutak'ta Yeni Su Deposu ve Otogar Projelerinde Sona Yaklaşılıyor
Tutak'ta Yeni Su Deposu ve Otogar Projelerinde Sona Yaklaşılıyor
Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan, yapımı süren yeni su deposu ve ilçe otogarı inşaatlarını inceledi. Sayan, halkın refahı için yatırımların süreceğini belirtti.
Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan, ilçenin geleceğini şekillendirecek iki kritik yatırım olan yeni su deposu ve ilçe otogarındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Sayan, yapım aşamaları hızla ilerleyen projelerle ilgili şantiye yetkililerinden detaylı bilgi aldı.
Yatırımlar Hız Kesmeyecek
Tutak'ın temel ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirilen bu projeler, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Başkan Sayan, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada:
Su deposunun tamamlanmasıyla ilçenin içme suyu sorununa kalıcı çözüm getirileceğini,
İlçe otogar projesinin ise Tutak'ı daha modern ve ulaşılabilir bir merkez haline getireceğini vurguladı.
Tutak Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yatırım çalışmaları aralıksız devam edecek. Yeni projelerle Tutak'ın çehresinin değişmesi hedefleniyor.


