Yazar ve Fotoğraf Sanatçısı Çerkes Karadağ, AİÇÜ'de Sanatseverlerle Buluştu
Yazar ve Fotoğraf Sanatçısı Çerkes Karadağ, AİÇÜ'de düzenlenen söyleşide sanat, fotoğraf ve gerçeklik üzerine bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ), kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında önemli bir ismi ağırladı. AİÇÜ Tarihi Eserleri ve Kültür Doğa Değerlerini Araştırma ve Uygulama Merkezi (TEKDAM) ile İbrahim Çeçen Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Fotoğraf, Sanat ve Gerçeklik" konulu söyleşi, Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi Anadolu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Yazar ve Fotoğraf Sanatçısı Çerkes Karadağ’ın konuşmacı olarak katıldığı programda, sanat, fotoğraf ve gerçeklik kavramları derinlemesine ele alındı. Sanatsal bir bakış açısıyla tecrübelerini paylaşan Karadağ, öğrencilere hem teknik hem de felsefi yönleriyle fotoğrafçılığı anlattı.
Programa TEKDAM Müdürü Doç. Dr. Fatih Karip, İbrahim Çeçen Vakfı Ağrı Temsilcisi Güven Karakaya’nın yanı sıra AİÇÜ’nün akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı. Büyük ilgi gören etkinlik, soru-cevap bölümüyle sona erdi.
Ağrı’da sanatseverler için önemli bir buluşma olan bu söyleşi, katılımcılardan tam not aldı.