• Haberler
  • Eğitim
  • Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi Münazara Yarışması'nda Türkiye Şampiyonu

Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi Münazara Yarışması'nda Türkiye Şampiyonu

Ağrı'nın gururu Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi öğrencileri, Ensar Vakfı tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye Liseler Arası Münazara Yarışması'nda birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi Münazara Yarışması'nda Türkiye Şampiyonu

Ağrı'nın gururu Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi öğrencileri, Ensar Vakfı tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye Liseler Arası Münazara Yarışması'nda birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, bu muhteşem başarıyı kazanan öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri tebrik etti.

Yoğun bir mücadelenin ardından Afyon rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi öğrencileri, hem Ağrı'yı hem de Türkiye'yi gururlandırdılar. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, bu başarının tesadüf olmadığını, öğrencilerin azim ve çalışmalarıyla hak ettiklerini söyledi. Kökrek, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz, münazara alanındaki yetenekleri ve becerileriyle bu önemli yarışmada birincilik elde ederek bizleri büyük bir mutluluk yaşattılar. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Onların başarısı, bize ilham veriyor ve geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor."dedi.

Bu başarının Ağrı'daki eğitim camiası için de önemli bir motivasyon kaynağı olacağına inandığını belirten Kökrek, başarılı öğrencilerin bundan sonraki hedeflerine de emin adımlarla ilerleyeceklerine olan inancını dile getirdi.

Bakmadan Geçme