• Haberler
  • Ekonomi
  • Yeni Nesil İş Geliştirme Şirketi Monro Global, ihracatta yüzde 50 tasarruf sağlıyor

Yeni Nesil İş Geliştirme Şirketi Monro Global, ihracatta yüzde 50 tasarruf sağlıyor

Türkiye'deki yüksek potansiyele sahip mühendislik şirketlerinin dünyaya açılmaları için bir vizyon sunan Monro Global, yurt dışı satış ve iş geliştirme, uluslararası pazarlama ve proje yönetimi hizmetlerinde stratejik bir yol haritası belirliyor.

Türk teknoloji ihracatına katkı sağlama hedefiyle yola çıkan Monro Global, endüstriyel otomasyon ve teknoloji sektörü için dikkat çekici bir hizmet veriyor. Türkiye’deki yüksek potansiyele sahip mühendislik şirketlerinin dünyaya açılmaları için bir vizyon sunan Monro Global, yurt dışı satış ve iş geliştirme, uluslararası pazarlama ve proje yönetimi hizmetlerinde stratejik bir yol haritası belirliyor.

Tecrübeli ve donanımlı bir satış ve iş geliştirme ekibi oluşturmanın kısa vadede yüksek maliyet ve risk oluşturduğuna dikkat çeken Monro Global, şirketlerin dünya çapındaki hedef bölgelerde yeni satış kanalları yaratarak ihracat cirolarını ve marka değerlerini geliştirmeye yardımcı oluyor.

Erkek egemen bir sektörde kadın girişimci olarak yola çıkan Monro Global Kurucusu Gizem Gülbent, Türkiye’deki KOBİ’leri yurtdışına açılmaları için strateji geliştirdiklerini belirterek; ‘Biz Monro Global olarak, dünya üzerinde kurguladığımız sistemle her geçen gün artırdığımız yurt dışındaki satış temsilcilerimizle firmaya özel bir ihracat departmanı olarak çalışıyoruz. Müşterilerimizin kendi kuracakları ihracat ekibi maliyetine karşılık yüzde 50’lik bir tasarruf sağlatıyoruz. Bu da onların o bütçeyi işlerinin daha farklı noktalarında kullanmalarına olanak sağlıyor.’ dedi.

Bugüne kadar onlarca projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Gülbent;‘Müşterilerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda bir yol haritası belirliyor ve onlara tasarruf ettirerek minimum maliyetle yüksek satış verimi elde etmeleri için çalışıyoruz. Kısa süre içinde ihracat cirosunda yüzde 80 oranında büyüme sağlayan müşterimiz de var, bir sene içinde 4 ülkeye açılan müşterimiz de. Tüm bu rakamsal büyümelerin yanı sıra uluslararası arenada marka bilinirliği için de çalışmalar yapıyoruz.’diye konuştu.

Yüksek teknolojili ürün kapsamında yer alan endüstriyel robot, makina ve Endüstri 4.0 ile ilgili her alanda ürün geliştiren ve ihraç etmek isteyen şirketlere hizmet veren Monro Global, kısa vadede uluslararası teknoloji pazarında bir dünya markası olmayı hedefliyor. 

TV04 Haber Merkezi

Bakmadan Geçme